Η Εταιρεία


Η εταιρία VEZOS σχεδιάζει και κατασκευάζει, μια πλήρη γκάμα υδραυλικών διαγραμμιστικών μηχανημάτων με πρωτοποριακή τεχνολογία και οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Μεταξύ της γκάμας, οι εργολάβοι μπορούν να βρουν χειροκίνητα και αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά, ιδανικά για χώρους στάθμευσης, διασταυρώσεις και σημάνσεις τοπικών οδών.

Διαγραμιστικά μηχανήματα που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε φορτηγό ή βαν, μια πλήρη σειρά διαγραμμιστικών φορτηγών για διαγραμμίσεις αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών και μια ευρεία σειρά εξοπλισμού απόξεσης και ματσακονισμού δρόμου για αφαίρεση παλαιών διαγραμμίσεων. Μεταξύ των προϊόντων VEZOS, οι εργολάβοι μπορούν να βρουν λύσεις για μηχανήματα βαφής airless, τριβεία λείανσης τοίχου/οροφής και αντλίες για όλους τους τύπους εφαρμογών μόνωσης. Με περισσότερα από 150+ προϊόντα, η VEZOS έχει τη σωστή λύση για όλους τους εργολάβους.

Η Ιστορία μας...

Η εταιρία VEZOS ιδρύθηκε το 1970, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας αντλίες για τη ναυτιλία και βιομηχανική αγορά. Με την πάροδο των ετών και υπό τη διαχείριση δεύτερης γενιάς, ο όμιλος VEZOS επέκτεινε τη γραμμή παραγωγής του προσφέροντας καινοτόμα προϊόνταστην οικοδομή και στους εργολάβους οδοσήμανσης.

Σήμερα, η VEZOS διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας λύσεις και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα στον εργολάβο και στους τρεις κλάδους.

Με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, η VEZOS προσφέρει μια ευρεία σειρά καινοτόμων και βαρέως τύπου εξοπλισμού βαφής και προετοιμασίας επιφανειών σε ιδιώτες εργολάβους, δήμους, κυβερνητικούς οργανισμούς και κατασκευαστικές εταιρείες.

 

VEZOS "Σκέψου Διαφορετικά. Σκέψου Δυναμικά."

Το μότο της εταιρίας μας: "Σκέψου Διαφορετικά. Σκέψου Δυναμικά." - Δεν είναι απλά μια έξυπνη φράση αλλά η ειλικρίνεια της επωνυμίας. Κάθε προϊόν που σχεδιάζεται ΠΡΕΠΕΙ να προσφέρει την διαφορετικότητα σε κάθε χρήστη,την καινοτομία και την οικονομική αποδοτικότητα στην αγορά. Η σχεδιαστική ομάδα της VEZOS έχει ένα σκόπο, να διαφέρει από τον ανταγωνισμό προσφέροντας λύσεις που θα ορίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της επωνυμίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και δυναμικά μηχανήματα στην βιομηχανία της βαφής.

 

Έρευνα – Σχεδίαση - Παραγωγή & Διανομή

Η ομάδα της VEZOS, πριν από οποιοδήποτε σχέδιο ή προϊόν, φροντίζει να σας γνωρίσει καλά, κατανοώντας την αγορά και τον στόχο του κάθε εργολάβου. Κάθε ιδέα, κάθε σχέδιο και κάθε προϊόν είναι ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από τις ανάγκες σας!

Η VEZOS είναι η μόνη μάρκα παγκοσμίως που κατασκευάζει τις δικές της ΑΝΤΛΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για διαγραμμιστικά φορτηγά εθνικών οδών. Δεν συναρμολογούμε μονάδες - κατασκευάζουμε όλα τα μέρη του μηχανήματος!

 

Η αποστολή μας

Η VEZOS επικεντρώνεται στην προσφορά εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης διάρκειας ζωής για κάθε κλάδο της βιομηχανίας.

Με μια ομάδα σχεδιασμού και μηχανικής, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία πρώτων υλών, όπως κοπή με λέιζερ, CNC, μηχανές συγκόλλησης και διάτρησης, και μια καλά οργανωμένη ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ, η εταιρία μας έχει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να παρέχει στους τελικούςχρήστες λύσεις στις καθημερινές τους εργασίες. Η ομάδα μηχανικών της VEZOS διασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα που σχεδιάζονται και παράγονται, να προσφέρουν λύσεις στους προορισμένους χρήστες, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα λόγω έξυπνων και καινοτόμων λειτουργιών.

Με τα χρόνια η VEZOS έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του "Πιο Καινοτόμου Προϊόντος της Χρονιάς", αλλά για την εταιρία μας το καλύτερο βραβείο που κέρδισε είναι η εμπιστοσύνη των καθημερινών συνεργατών και πελατών μας παγκοσμίως.

 

  

“ Η εταιρεία ΒΕΖΟΣ και το μόττο μας, εστιάζει κυρίως στην καινοτομία των προιόντων μας, προσφέροντας έτσι στην αγορά, μια νέα λύση και ένα νέο είδος τεχνολογίας σε κάθε μας προιόν. Η καινοτομία στην αγορά, είναι ο στόχος μας. Αξιολογούμε και ερευνούμε τις ανάγκες των πελατών μας και σχεδιάζουμε μηχανήματα με νέες τεχνολογίες για την διευκόλυνση της εργασίας τους. Σκεφτόμαστε διαφορετικά απο τους ανταγωνιστές μας, έξω απο τα καθημερινά πλαίσια και το τυπικό και για τους λόγους αυτούς έχουμε καταφέρει, τις τελευταίες δεκαετίες, να αλλάξουμε την νοοτροπία της οικοδομικής αγοράς. Τρίβοντας επιφάνειες με συστήματα προσκόλλησης και εξωπραγματικά ύψη επιφανειών, συστήματα ψύξης και compact υδραυλικά συστήματα βαφής, είναι λίγες απο τις καινοτομίες VEZOS, που είμαστε περήφανοι να ονομάζουμε - δικές μας - καινοτομίες. Σκεφτόμαστε διαφορετικά, σκεφτόμαστε δυναμικά και κάθε προιόν που παρουσιάζουμε στην αγορά, γίνεται καθημερινός συνεργάτης του χειριστή ...”

- Δημήτρης Βέζος, Inventor

 Περιήγηση Ανα Βιομηχανία