• Υδραυλικά Διαγραμμιστικά Μηχανήματα
    Έπαγγελματικός Εξοπλισμός Διαγράμμισης

 

self-propelled 1

Χειροκίνητα | Αυτοκινούμενα | Φορτηγά ROADMASTER


Γιατι να επιλεξω ενα διαγραμμιστικο μηχανημα VEZOS

Από διαγράμμιση πεζοδρομίων μέχρι αυτοκινητοδρόμων, η εταιρεία VEZOS καλύπτει όλο το εύρος εργασιών διαγράμμισης ανεξαρτήτως μεγέθους. Επιλέξτε ανάμεσα σε χειροκίνητα ή αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά μηχανήματα ιδανικά για τοπικές οδούς, θέσεις στάθμευσης, διασταυρώσεις κ.α ή μπορείτε να περιηγηθείτε στην σειρά RΜ που αφορά συστήματα διαγράμμισης μεγάλων οχημάτων. 

 
 

Κάθισμα διπλής οδήγησης 

Συνδέστε το κάθισμα διπλής οδήγησης VEZOS FLIPDRIVE με όλα τα αυτοκινούμενα μοντέλα χωρίς την χρήση εργαλείων εύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε καθιστή ή όρθια στάση και κερδίστε την πανοραμική οπτική του δρόμου για την απαιτούμενη εργασία σας. Εκμεταλλευτείτε επίσης, τον κρυφό αποθηκευτικό χώρο του FLIPDRIVE για την τοποθέτηση των εργαλείων σας.

Αναδιπλούμενο σασί

Η VEZOS καινοτομεί προσφέροντας στους εργολάβους λύσεις για τα καθημερινά τους προβλήματα. Όλα τα υδραυλικά διαγραμμιστικά PROSTRIPE έχουν αναδιπλούμενο σασί διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά και την αποθήκευσή τους. Τα διαγραμμιστικά VEZOS χωράνε σε όλα τα μικρά κοινού τύπου φορτηγάκια, αναδιπλώνοντας απλά το σασί. Η VEZOS τα σκέφτηκε όλα. ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!

Εφαρμογές διαγράμμισης

Τα διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS προσφέρουν υψηλή παραγωγικότητα και ακριβής άντληση υλικού καθόλη την διάρκεια της εργασίας. Η σειρά διαγραμμιστών συστημάτων VEZOS καλύπτει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών διαγράμμισης όπως αυτοκινητόδρομους, τοπικές οδοί, θέσεις στάθμευσης, διασταυρώσεις, γήπεδα κ.α.

 

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

 

χειροκινητα διαγραμμιστικα μηχανηματα

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα χειροκίνητα διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS PROSTRIPE είναι εξοπλισμένα με αργής παλινδρόμησης αντλία VEZOS, προσφέροντας ροή υλικού και διαγράμμιση με ακρίβεια για εργασίες που αφορούν: θέσεις πάρκινγκ, αθλητικά γήπεδα, συντηρήσεις δρόμων και τοπικές διαγραμμιστικές εργασίες.


 
αυτοκινουμενα διαγραμμιστικα μηχανηματα

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα αυτοκινούμενα διαγραμμιστικά μηχανήματα VEZOS PROSTRIPE είναι ιδανικά για εργολάβους που αναζητούν σταθερό ρυθμό υλικού για την διαγράμμισή τους. Το μηχανοκίνητο διπλό υδραυλικό σύστημα επιτρέπει στους εργολάβους να οδηγήσουν το μηχάνημα με το κάθισμα διπλής οδήγησης FLIPDRIVE της VEZOS “καθιστοί ή όρθιοι“ αυξάνοντας έτσι την ορατότητα της εργασίας σας.


 
πιστολια βαφης airless vezos - αξεσουαρ διαγραμμισης

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Προσθέστε επιπλέον ανταλλακτικά στο διαγραμμιστικό σας μηχάνημα όπως πιστόλια βαφής, δείκτες επαναδιαγράμμισης, πλατφόρμες οδήγησης, κάθισμα διαγράμμισης, δονούμενο κάδο υαλοσφαιριδίων, κάδο χρώματος, αυτόματα πιστόλια βαφής, κοντρόλ διαγράμμισης SKIPLINE κ.α


 
συστηματα διαγραμμισης - φορτηγα διαγραμμισης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣHΣ

Ο εξοπλισμός διαγράμμισης RM και ROADMASTER προσφέρει στους εργολάβους υψηλή παραγωγικότητα, σταθερή και ακριβής διαγράμμιση. H πλήρης διάταξη του οχήματος προσαρμόζεται εύκολα καθώς κατέχει ένα πλαίσιο που εμπεριέχει ένα υδραυλικό σύστημα, αντλίες βαφής, μηχανή HONDA και αεροσυμπιεστή. Ο βραχίονας, η βάση και η δοκός αναδιπλώνονται στο όχημα για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.


 
αυτοκινουμενο καθισμα διαγραμμιστικου vezos prodrive hd

ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΩΝ

Το αυτοκινούμενο κάθισμα διαγραμμιστικού PRODRIVE HD μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπου και μάρκα διαγραμμιστικό, χάρη στο σχεδιασμό πολλαπλών ρυθμίσεων και το αυτοκινούμενο σύστημά του. Μια ανασυρόμενη πλατφόρμα αποθήκευσης, στο πίσω μέρος του καθίσματος, επιτρέπει στους χρήστες του να φέρουν μαζί τους κώνους, κάδους με μπογιές ή εξτρα ντεπόζιτα καυσίμων. Το κάθισμα PRODRIVE προσφέρει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ''HD POWER GENERATOR PACK'' (180watt - 12volt) και πολυρυθμιζόμενη θέση καθίσματος.


 
καθισμα διαγραμμιστικου vezos flipdrive

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΤΙΚΩΝ

Το κάθισμα διπλής οδήγησης FLIPDRIVE αποτελεί μια από τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας VEZOS. Εργονομικά σχεδιασμένο, το διαγραμμιστικό PROSTRIPE με το κάθισμα διπλής οδήγησης FLIPDRIVE, αυξάνει την ορατότητα του δρόμου ώστε να εκτελέσετε αποτελεσματικά την διαγράμμισή σας. Eπιλέξετε ανάμεσα από τις δύο επιλογές του FLIPDRIVE, καθιστή ή όρθια στάση αναλόγως με την προτιμησή σας. Το κάθισμα διαγράμμισης FLIPDRIVE προσφέρει πανοραμική θέα της εργασίας σας εξαλείφοντας ακόμη και τα μη ορατά σημεία!


 
διαγραμμιστικό μηχάνημα - line striping kits

ΚΙΤ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ R-LINEPACK

Το Κιτ Διαγράμμισης R-LINEPACK είναι ειδικά σχεδιασμένο για εργολάβους που θέλουν να προσφέρουν μικρές διαγραμμιστικές εργασίες στους πελάτες τους χωρίς να αγοράσουν ένα επιπρόσθετο μηχάνημα. Απλά, εύκολα και γρήγορα συνδέστε το κιτ διαγράμμισης στο airless σπρέϋ βαφής σας και ξεκινήστε την εργασία σας.